ORODJE ZA RAVNANJE NOSILČKA MENJALNIKA X-TOOLS PRO

49,90 

Ni na zalogi

Obvesti me ko bo artikel na zalogi

Brezplačna poštnina za naročila nad 100 €

Za vse dodatne informacije nas lahko pokličete na
031 750 609 ali nam pošljete email.

Orodje za ravnanje nosilčka menjalnika X-TOOLS PRO/LifeLine se uporablja za preverjanje in prilagajanje vašega nosilca menjalnika, ki je velikokrat krivec za težave s prestavljanjem zadnjega menjalnika.

Orodje privijte neposredno v nosilec menjalnika in uporabite merilno palico, da poiščete in označite razdaljo do obroča v vseh 4 točkah – 90°, 180°, 270°, 360°.

NAVODILA ZA UPORABO:
1.
Najprej odstranite zadnji menjalnik in obrnite pozicionirni ročaj (1) v smeri urinega kazalca, da ga zategnete z nosilcem menjalnika (glej Sliko 1)

2. Zavrtite obroč, da bo ventil v položaju A (glejte Sliko 2)
3. Zavrtite poravnalno palico (2) v položaj A (glej Sliko 2), naj se merilnik (4) dotakne obroča in premaknite O-tesnilo (5) ob drsno podlago (3) da nastavite merilo (glej Sliko 3)
4. Zasukajte poravnalno palico (2) in ventil v položaje A, B, C in D (glej Sliko 2) za meritev.
Ob tem nastaneta dve možni situaciji:
4a. Če med o-tesnilom (5) in drsnim podstavkom (3) ali merilnikom (4) in obročem NI reže (glej Sliko 3), to pomeni, da je razdalja med obročem in položajem drsnega podstavka (3) v položajih  A-D enaka. Potemptakem sta nosilec in obroč v vzporedni poziciji.
4b. Če je kakršna koli vrzel med O-tesnilom (5) in drsnim podstavkom (3) ali merilom (4) in obročem (glej Sliko 4 in 5), to pomeni, da nosilec in obroč nista vzporedna.
5. Če so razlike v vrzeli nosilca majhne, ​​ga lahko natančno prilagodite s poravnalno palico (2), dokler ni razdalja med obročem in drsnim podstavkom (3) v položajih A-D enaka (vzporedna). Če so razlike v vrzeli nosilca velike, se priporoča zamenjava le-tega.


– Proizvajalec: X-Tools / LifeLine

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.