ČISTILO MUC-OFF NANO TECH BIKE CLEANER + SPREJ MUC-OFF BIKE PROTECT – BIKE CARE PACK

19,90 

Na zalogi

Brezplačna poštnina za naročila nad 100 €

Za vse dodatne informacije nas lahko pokličete na
031 750 609 ali nam pošljete email.

Čistilo Muc-Off Nano Tech čistilo 1L + Sprej Muc-Off Bike Protect  – Bike Care Pack

Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner je legendarno čistilo, ki v svojem razredu nima konkurence. Njegova sestava je skrbno varovana skrivnost.

Temeljni na revolucionarni tehnologiji nano delcev, ki umazanijo razbijejo na mikroskopsko majhno raven, kar daje čistilu izjemno učinkovitost. Spopade se lahko s še tako trdovratno umazanijo in zasušenimi madeži. Čistilo Nano Tech Bike Cleaner je prijazno do okolja, kolesa in uporabnika. Je biološko razgradljivo, brez nevarnih kislin, kemikalij in topil. Varno ga lahko uporabljate na vseh površinah.

Muc-Off Bike Protect je ultimativna zaščita za kolo. Še posebej je uporabna po pranju kolesa, saj odstranjuje vodo in vlago ter kolo zaščiti pred rjo in korozijo. Za seboj posti nelepljivo svetlečo zaščitno plast, ki preprečuje oprijemanje umazanije na okvir, verigo, kovinske dele kolesa in barvane površine. Če ga nanesete na verigo, bo z olji bogata mešanica izrinila vodo in verigo pripravila na nanos primernega maziva. Muc-Off Bike Protect občutno zmanjša tudi trenje, obrabo in porabo energije. Samo kot opomnik, zaščitnega spreja ne nanašajte na pnevmatike in zavorne površine.

Navodila za uporabo:
1. Speremo celotno kolo
2. Nanesemo Muc-Off Nano-Tech Bike Cleaner po celemu kolesu in pustimo delovati od 3 do 5 minut
3. S ščetko ali gobico počistimo celotno kolo
4.  Speremo celotno kolo s čisto vodo
5. Nanesemo Muc-Off Bike Protect (pred tem zaščitimo zavorne čeljusti), ki pusti tanek sloj zaščite (PFTE) >> odstrani odvečno vodo; preprečuje rjo in korozijo; odstrani lise, ki lahko ostanejo po pranju, dodatno zaščiti kolo in gibljive dele


– Proizvajalec: Muc Off
– Količina: 1000 ml (čistilo) + 500 ml (sprej)
– Biorazgradljivo
– Primerno za čiščenje celega kolesa

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.