FAST SUSPENSION 3 WAY CHARGER UPGRADE KIT – PIKE

249,00 

Samo še 2 na zalogi

Brezplačna poštnina za naročila nad 100 €

Za vse dodatne informacije nas lahko pokličete na
031 750 609 ali nam pošljete email.

Fast Suspension 3 Way Charger Upgrade Kit – Pike je nadgradnja za izboljšanje delovanja vašega blažilnika Charger. Nova notranjost bo omogočila prilagajanje visoke hitrosti kompresije in odboja po meri.

Zatesnjena kartuša blažilnika polnilnika podjetja RockShox ima bistveno izboljšano zmogljivost v primerjavi z njihovo prejšnjo ponudbo. Charger je bil prvič uporabljen na vilicah Pike leta 2014, zdaj pa je nameščen na vilicah Lyrik in vrhunskih Boxxer Team ter World Cup.

Kljub temu, da prekaša svojega predhodnika, ima še vedno pomanjkljivosti. Pri Fast Suspension smo izvedli stroga testiranja tega izdelka in naše ugotovitve so bile:
1. Območje stiskanja pri nizki hitrosti je omejeno, saj: od 15 razpoložljivih položajev ima samo prvih 5 (od popolnoma zaprtega položaja) kakršen koli vpliv. Po teh prvih 5 položajih se dejansko zelo malo spremeni.
2. Okrevanje vilic pri prehodu med stiskanjem in odbojem ni ustrezno zaradi kompresijskega bata in zasnove kontrolne plošče.
3. Odprtine kompresijskega bata so ogromne in ne glede na specifikacijo ventila se bo kompresijska karakteristika le malo razlikovala.

Naše raziskave in testiranje tega izdelka so pokazale, da lahko s preoblikovanjem kartuše povečamo zmogljivost za naše stranke. Z vključitvijo preproste nastavitve kompresije pri nizki hitrosti in posebnega ventila za vsakega kolesarja bi lahko zagotovili zmogljivost po meri, ki močno presega standardno specifikacijo RockShox. Tudi s spremembo zasnove sklopa “podložke za preverjanje bata” prehodno obdobje vilic ni več ovirano. In končno, z bolj uporabnim razponom blaženja ima vsak kolesar zdaj celoten obseg nastavitev, ki je učinkovit, namesto 5 položajev od 15, ki so na voljo na zalogi in so dejansko uporabni.

Rezultat…. smo razvili rešitev, ki preoblikuje polnilno kartušo. Naš komplet blažilnikov Hi-Lo ponuja celoten obseg 24 klikov, kompresije pri nizki in visoki hitrosti, ki je natančna in učinkovita pri uporabi.

Vse komplete blažilnikov sestavlja izključno podjetje Fast Suspension.


– Proizvajalec: Fast Suspension
– Kompatibilnost: Rock Shox Pike Boost (RC, RCT3, od letnika 2016 dalje)
– Nastavitve: low speed compression (24 klikov), high speed compression (24 klikov)
Montaža: na vašo obstoječo Rock Shox Charger kartušo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.