SVETILKA P2R TALIX 30LM

21,90 

Ni na zalogi

Obvesti me ko bo artikel na zalogi

Brezplačna poštnina za naročila nad 100 €

Za vse dodatne informacije nas lahko pokličete na
031 750 609 ali nam pošljete email.

Svetilka P2R Talix 30lm je kvalitetna COB LED zadnja luč, ki se polni na USB kabel in je bila zasnovana za kolesarske navdušence, ki imajo radi inovacije, večjo varnost, lepoto in visoko učinkovitost.
Montaža je možna na sedežno oporo ali na sedež in primerna tako za MTB kolesa kot za cestna kolesa, namestitev pa je enostavna in vam bo vzela zgolj nekaj minut. Integriran AUTO BRAKE senzor prikazuje vaše zaviranje v vseh načinih, ne glede na dnevne ali nočne razmere in opozarja vozila, ki vozijo za vami.


– Proizvajalec: P2R
COB LED diode
– Moč svetlobe:
30 lm
– S topnje delovanja:
MANUAL oz. ročni način – prosto lahko prestavljate med vsemi načini, ne glede na način pa bo ob vašem zaviranju prišlo do trajne svetlobe za 3 sekunde, nato pa se vrne v samodejni  način
AUTO mode oz. avtomatski način – vsebuje dva pogoja, dnevni ali nočni. V dnevnih pogojih je lučka v mirovanju in sveti zgolj ob zaviranju, v nočnih pogojih in gibanju luč sveti v zadnji svetilnosti, ki ste jo uporabljali (pomnilnik si zapomni vaš zadnji uporabljeni način) in začne delovati samodejno. Po treh minutah vašega mirovanja preide v način spanja.
– Čas delovanja svetilke: 2 ure na 100% svetilnosti, 4 ure na 50% svetilnosti, 8 ur na 25% svetilnosti ter, 5 ur na 100% utripanju, 10 ur na 50% utripanju, 20 ur na 25% utripanju
Čas polnjenja: 1 uro 30 minut (uro in pol). Ko je baterija polna se prižge zelena LED lučka na zadnji strani luči
Napajanje: Li-pol 3.7V 400mAh
– Pakiranje: ena (1) svetilka, + Mikro USB kabel, +navodila
– Vodoodporna: IPX5
Teža: 36 g / 40 g (brez nosilca / z nosilcem)
– Dimenzije: 34 x 45mm / 34 x 50mm (brez nosilca / z nosilcem)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.