Akcija!

PLAŠČ MAXXIS ASSEGAI DH 3C MAXX GRIP TUBELESS READY 29×2.50WT

59,90 

-14%
(1 mnenje stranke)

Na zalogi

Brezplačna poštnina za naročila nad 100 €

Za vse dodatne informacije nas lahko pokličete na
031 750 609 ali nam pošljete email.

Maxxis Assegai je plašč poimenovan po lesenem kopju z jekleno konico, ki so jo uporabljali bojevniki iz plemena Zulu na jugu Afrike – največje število le-teh je v Južnoafriški republiki, od koder prihaja tudi legenda downhilla, Greg Minnaar.
Minnaarju se je zdelo ime Assegai primerno za takšen tip plašča – en, ki bo kos vsemu, kar bo prinesel trail. Plašč ima visoke čepke, ki se odlično obnesejo v izredno suhih razmerah in mehki zemlji, hkrati pa nudi podporo in vliva zaupanje na mokrih koreninah in skalah.
So plašči, ki se obnesejo odlično na eni podlagi, na drugi pa pešajo. Z Maxxisom Assegai jim je uspelo narediti plašč, ki se bo odlično izkazal na vsakemu tipu podlage.

3C TRIPLE COMPOUND MOUNTAIN
Maxxis 3C Triple Compound mountain technology uses a harder, longer lasting base layer and two progressively softer top layers in order to optimize traction and stability. Maxxis offers three different configurations of our 3C Triple Compound mountain technology: Maxx Speed, Maxx Terra and Maxx Grip.

MAXX GRIP
A new name for the downhill 3C compound configuration that you have come to know and trust. 3C Maxx Grip offers the ultimate in grip and slow rebound properties for unparalleled traction in downhill applications.


– Proizvajalec: Maxxis
– Tip: zložljiv
– Dimenzije: 29×2.50WT (širina 63 mm, WT = “Wide Trail” – primeren za širše obroče)
– Posebnost: tubeless ready – plašč je namenjena za uporabo z mlekom ali z zračnico ! Brez enega ali drugega ne tesni !
– Trdota: 3C Maxx Grip (sredinski čepki: 42a ; stranski čepki: 40a ; base layer 70a)
– Preverjena teža: 1407 g


TRDOTA – nižja kot je številka trdote, mehkejša je zmes plašča. Mehkejši plašč bo imel boljši oprijem, vendar hitrejšo obrabo. In obratno.

1 mnenje za PLAŠČ MAXXIS ASSEGAI DH 3C MAXX GRIP TUBELESS READY 29×2.50WT

  1. zan kolednik (preverjena stranka)

    Zelo zadovolje

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.