Znižano PLAŠČ MAXXIS ASSEGAI DD 3C MAXX GRIP TUBELESS READY 27.5x2.50WT (42a/40a)

PLAŠČ MAXXIS ASSEGAI DD 3C MAXX GRIP TUBELESS READY 27.5x2.50WT (42a/40a)

Redna cena:

70.00€

Akcijska cena:

59.90€

PRIHRANI 14%
Brez DDV: 49.10€
Zaloga: Na zalogi
Proizvajalec: Maxxis
Šifra izdelka: SKU-4073
Št.     

Maxxis Assegai je plašč poimenovan po lesenem kopju z jekleno konico, ki so jo uporabljali bojevniki iz plemena Zulu na jugu Afrike - največje število le-teh je v Južnoafriški republiki, od koder prihaja tudi legenda downhilla, Greg Minnaar.
Minnaarju se je zdelo ime Assegai primerno za takšen tip plašča - en, ki bo kos vsemu, kar bo prinesel trail. Plašč ima visoke čepke, ki se odlično obnesejo v izredno suhih razmerah in mehki zemlji, hkrati pa nudi podporo in vliva zaupanje na mokrih koreninah in skalah. 
So plašči, ki se obnesejo odlično na eni podlagi, na drugi pa pešajo. Z Maxxisom Assegai jim je uspelo narediti plašč, ki se bo odlično izkazal na vsakemu tipu podlage.

3C TRIPLE COMPOUND MOUNTAIN
Maxxis 3C Triple Compound mountain technology uses a harder, longer lasting base layer and two progressively softer top layers in order to optimize traction and stability. Maxxis offers three different configurations of our 3C Triple Compound mountain technology: Maxx Speed, Maxx Terra and Maxx Grip.


MAXX GRIP
A new name for the downhill 3C compound configuration that you have come to know and trust. 3C Maxx Grip offers the ultimate in grip and slow rebound properties for unparalleled traction in downhill applications.


DOUBLE DOWN (DD) 
DoubleDown (DD) is the next step in the evolution of the dual-ply tire casing for enduro racing.  Two 120 TPI casing layers reinforced with a butyl insert provide the enduro racer with the support and protection of a downhill tire, but in a lighter package.


- Proizvajalec: Maxxis 
- Tip: zložljiv
- Dimenzije: 27.5x2.50WT (širina 63 mm, WT = "Wide Trail" - primeren za širše obroče)
- Double Down (DD) - ojačane stene z butilnim vložkom - lastnosti dvostenskega (DH) plašča, vendar v lažji izvedbi
- Posebnost: tubeless ready - plašč je namenjena za uporabo z mlekom ali z zračnico ! Brez enega ali drugega ne tesni !
- Trdota: 3C Maxx Grip (sredinski čepki: 42a ; stranski čepki: 40a ; base layer 70a)
- Preverjena teža: 1192 g


TRDOTA - nižja kot je številka trdote, mehkejša je zmes plašča. Mehkejši plašč bo imel boljši oprijem, vendar hitrejšo obrabo. In obratno.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena:    Slabo            Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo: