GRIPI LIZARD SKINS SINGLE COMPOUND NORTHSHORE

Cena:

9.50€
Brez DDV: 7.79€
Zaloga: Na zalogi
Proizvajalec: Lizard Skins
Šifra izdelka: SKU-2010
Št.     

Vse značilnosti, ki jih premore Lizard Skins Northshore Lock-on je možno dobiti tudi v verziji brez Lock-On sistema.

Glavni adut je mešanica natančno izbranih snovi, ki tvorijo neverjeten oprijem iz katerega so izdelani Lizard Skins gripi in ki zagotavljajo tisti sticky oprijem. Isti materijal najdemo tudi pri Lizard Skins North Shore Single Compound gripu. Ravno zaradi tega edinstvenega materijala lahko uporabljamo grip z ali brez rokavic, pri tem pa ne izgubimo na kvaliteti oprijema - kateri pa naj omenim je odličen!
Vsi, ki kolesarimo se zavedamo, da je dober oprijem nuja, saj smo na kolo priklenjeni s strani sedeža, pedal in gripov - če eden med zadnjimi dvemi popusti so posledice lahko zelo boleče. Tukaj vam ne bo potrebno varčevati, saj omenjeni grip ima še eno lastnost in to je nizka cena.
Naj omenimo še, da je grip po občutku za odtenek tanjši, kot Lock-On verzija, kljub ostalim lastnostim, ki jih je podedoval.


- Proizvajalec: Lizard Skins
- Model: Northshore Single Compound
- Dolžina: 130 mm
- Premer: 31 mm
- Barva gripa: črna
- Deklarirana teža: 96 g
- Zaključna čepka za krmilo sta priložena

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena:    Slabo            Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:
Ni razloga, da bi kupovali drugje. Ste pri drugem trgovcu našli identičen izdelek po nižji ceni? V tem primeru vam bomo poiskušali v Bajkmaniji ponuditi enak izdelek po enaki ceni.

Vse kar morate storiti je da pri nakupu v okence za opombe dodate povezavo do konkurenčne ponudbe. Upoštevamo izključno informacije Slovenskih spletnih trgovcev, ki so javno dostopne. Garancija najnižje cene ne velja za "avkcije" in "informativne cene" za katere se ob preverjanju izkaže, da so zavajajoče ali napačne. Dopuščamo možnost, da izdelek v danem trenutku ni dobavljiv.